Over ons

Over ons


Fysiotherapie Elsbroek is er voor iedereen met klachten of chronische aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Daarnaast richten wij ons op mensen met een verminderde algehele gezondheid. Onze unieke aanpak zorgt voor een optimale behandeling op ieder niveau.

Ons team bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in het verbeteren en het in stand houden van uw gezondheid. In nauwe samenwerking met u werken wij aan een actief herstel en helpen wij bij het verminderen en verhelpen van uw orthopedische, maar ook chronische klachten.


Onze actieve aanpak levert niet alleen snel resultaat, maar vooral structureel herstel. Want hoe onafhankelijker van zorg u bent, des te beter. Geen kortstondige oplossingen dus, maar duurzame resultaten voor de lange termijn. Wij beoordelen klachten vanuit het biopsychosociale model. Dit betekent dat we niet alleen naar de lichamelijke kant kijken, maar ook naar andere zaken, zoals de thuis- en werksituatie. En dat we oplossingen bieden bij gezondheidsrisico’s, klachten en belemmeringen in het dagelijks functioneren. Indien nodig maken wij gebruik van multidisciplinaire samenwerking. Dit kan bijvoorbeeld in samenwerking met de diëtist, podoloog of medisch specialist.

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Elsbroek zijn uw specialisten binnen Hillegom!

Al sinds 1989 staat wij voor fysiotherapie zoals fysiotherapie bedoeld is: kwalitatief hoogwaardige zorg mét extra aandacht voor de cliënt en zijn/haar situatie. Daar staat een groot team van ervaren specialisten garant voor! Bovendien bent u verzekerd van behandeling en therapie op basis van de nieuwste medische inzichten. En in Hillegom is Fysiotherapie Elsbroek nooit ver weg, met fysiotherapiepraktijken op 4 locaties;


- Hoofdlocatie: Vincent van Goghsingel 2

- Dienstencentrum Elsbroek (Abellalaan 1D)

- Huisartsen Hillegom Zuid (Garbialaan 2)

- Zorgcentrum Parkwijk (Parklaan 2)


Joost Ruigrok

Praktijkeigenaar / Fysio / mcKenzie /

Master Manueeltherapeut


Is sinds 2016 praktijk eigenaar van Fysiotherapie Elsbroek. Zijn specialisaties liggen vooral op wervelkolom gerelateerde (nek, borstwervelkolom, onderrug en SI) en duizeligheidsklachten.

Nanda Ruibing

Fysiotherapeute / Msc Kinderfysiotherapeute


Nanda is de enige kinderfysiotherapeut in Hillegom en werkt in het Dienstencentrum Elsbroek. Zij heeft haar Master of Science diploma behaald binnen dit specialisme.

Eva Klaassen

Fysiotherapeute 


Eva is ons team komen versterken vanaf mei 2019. Ze is allround fysiotherapeute wat haar breed inzetbaar maakt. Acute blessures, maar ook chronische klachten vindt ze een uitdaging om op te lossen. 

Manuela Bijwaard

Fysiotherapeute / Msc Sportfysiotherapeute


Manuela heeft de opleiding fysiotherapie in Leiden afgerond in 2010. Een jaar later is zij gestart bij Fysiotherapie Elsbroek. Binnen de praktijk wordt de ZwangerFit® en COPD-groepen verzorgd door haar. 


Myrna van Reisen

Fysiotherapeute


Sinds april 1989 is zij werkzaam als algemeen fysiotherapeut.

In de loop van de jaren heeft Myrna cursussen gevolgd voor bekken- en bekkenbodemgeralateerde klachten.

Lauren True

Fysiotherapeute / Geriatriefysiotherapeute


Lauren is werkzaam binnen organisatie HOZO op locatie Bloemswaard en Parkwijk, maar komt ook aan huis wanneer dit geïndiceerd is. Ouderenzorg is haar specialisme.

Ronald Koens

Fysio Manueeltherapeut, Dry Needling


Ronald is fysiotherapeut sinds 2000. Vervolgens heeft hij Cyriax gevolgd (therapie gebaseerd op orthopedische geneeskunde) en is hij succesvol afgestudeerd manueeltherapeut sinds 2009. Daarna heeft hij Dry Needling afgerond in 2011. NEEM CONTACT OP


Hoofdlocatie:                                                   Vincent van Goghsingel 2

Dienstencentrum Elsbroek:                    Abellalaan 1D

Huisartsenpraktijk Hillegom Zuid:     Garbialaan 2

Verzorgingscentrum Parkwijk:             Parklaan 2


Telefoon:   0252-517145

 E-mail: info@fysiotherapie-elsbroek.nl

OPENINGSTIJDEN


Maandag      7.30  - 21.00 uur

Dinsdag        7:30 - 18:00 uur

Woensdag   7:30 - 18:00 uur

Donderdag  7:30 - 21:00 uur

Vrijdag           7:30 - 18:00 uur

Zaterdag      9:00 - 13:00 uur

Zondag          Gesloten

VOLG ONS

Facebook Fysiotherapie Elsbroek